Sponsoren

Hier vindt u de Sponsoren van CRASH. Wilt u ons ook ondersteunen?

Kom langs of stuur een bericht. wij bespreken graag de mogelijkheden.

Spelt is een gezond familiebedrijf, sterk in het inzamelen en verwerken van afvalstromen en sterk in het uitvoeren van grondwerk projecten.
Met een afvalcontainer van Spelt bent u snel van uw afval af. Wat u ook gaat doen, Spelt zorgt dat al uw afval veilig en vlot wordt afgevoerd. Klein of groot, veel of weinig, wij hebben altijd de juiste container. Kijk voor meer informatie op: https://afvalcontainer-holland.nl/  0172-539541

Wij verhelpen al uw computer / netwerk problemen, ter plekke, bij ons, of op afstand
No Cure No Pay Lossen wij het niet op? Dan kost het niks!

Een klein maar verrassend professioneel grafisch ontwerpbureau en copyshop in Utrecht, opgericht in 2004. Met al meer dan 10 jaar ervaring in de grafische sector.

Wij zijn een team van specialisten op het gebied van kleding opslag en transport. Met tientallen jaren ervaring op zak en young professionals in het bedrijf, weten wij een efficiënt en innovatief project neer te zetten.

Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij in staat om u goed van dienst te kunnen zijn bij de aanschaf van een schotel installatie. Dit kan voor thuis zijn maar ook voor op uw camper of caravan.
Volautomatisch zoekende schotels zijn tegenwoordig niet meer weg te denken tijdens het luxe kamperen, één druk op de knop en de rest gaat vanzelf. Wij kunnen deze voor u installeren, en waar nodig ook voorzien van software updates of andere eventuele reparaties indien dit nodig is. Vraag naar de mogelijkheden. Naast de TV ontvangst systemen kan AviSat u ook van dienst zijn met andere apparatuur zoals: Wifi netwerken, Home Domotica enz.