Proef de Linie

De Paasdagen vieren met een brunch, een boottocht en een bezoek aan twee interessante forten

Het CRASH lucht oorlog- en verzetsmuseum’40-’45 gevestigd in het Fort bij Aalsmeer is op zondag 21 en maandag 22 april samen met het Zeilfort Kudelstaart start en eindpunt van boottochten tussen beide forten. Aangezien Het fort bij Aalsmeer geen aanlegsteiger heeft en Restaurant Geoff’s wel, is het nuttige met het aangename verenigd.
Het Zeilfort Kudelstaart heeft het initiatief genomen oom een Bezoek aan een van de forten of beide forten te combineren met een vaartocht tussen beide forten, eventueel uit te breiden met een brunch buffet bij Restaurant Geoff’s, de buurman van CRASH. Voor meer informatie kijkt u op de site van Zeilfort Kudelstaart van restaurant Geoff’s of gewoon bij CRASH.
Deelnemers vanaf 11:00 uur starten met een bezoek aan CRASH gevolg door een Paasbrunch bij Restaurant Geoff’s. deze brunch kosten € 55:00 per persoon inclusief toegang tot het CRASH museum). Bezoekers kunnen bij Geoff’s ook terecht voor een kaartje voor de Pendeldienst Westeinderrondvaart naar Fort Kudelstaart kosten retour € 7,50. Natuurlijk ook in Fort Kudelstaart worden gestart en daarna naar het Fort bij Aalsmeer varen, dan afmeren bij Restaurant Geoff’s, daar genieten van de brunch en vervolgen het CRASH museum bezoeken.