image_pdfimage_print
Toegangsregels en gezondheid

Gelet op de regelgeving voor het toelaten van bezoeker in ons museum, mogen wij u slechts dan toelaten als u zich vooraf aanmeldt. Met het versturen van dit formulier verklaart u dat u en de anderen in uw gezelschap gezond zijn en geen gezondheidsklachten hebben. Ook gaat u akkoord met het opvolgen van de voorschriften die wij hanteren om uw en onze veiligheid te waarborgen tijdens deze COVID-19 periode.  U kunt kiezen uit een aantal tijd slots. Wij zijn op zondag alleen geopend op de tweede zondag van de maand. Kom niet te vroeg. U moet wellicht buiten op gepaste afstand (1,5 meter) wachten tot u binnengelaten wordt.

Reservering

Vul onderstaand formulier in en geef aan hoeveel kaartjes u wenst met een maximum van 4. U krijgt een bevestiging van uw reservering per mail toegestuurd. Wij kunnen per tijdslot een beperkt aantal bezoekers toelaten. Het kan zijn dat wij u moeten berichten dat het door u gekozen tijdstip niet meer beschikbaar is en hopen op uw begrip. Kies eerst een datum en voor daarna uw gegevens in en kies een tijdslot

De Lezingen op 8 augustus om 11:00 uur en om 13:00 uur zijn volgeboekt. Wij hebben Jan bereid gevonden om bij voldoende belangstelling de lezing om 14:30 nog eens te geven. U kunt natuurlijk wel het museum bezoek zonder de lezing bij te wonen.

Voor de opening van de expo ‘De Vergeten oorlog’ zij nog kaarten bechikbaar 

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar