Educatie programma 

Basisonderwijs

De groepen 7 en 8 van de basisscholen in Haarlemmermeer en omstreken weten CRASH goed te vinden. Wij hebben dan ook een bijzonder aanbod. Tijdens het bezoek van de groepen leiden wij het bezoek in met een korte introductie over het historistisch fort waarin wij zijn gevestigd. Vervolgens wordt de groep verteld wat de aanleiding was voor de start van de Tweede Wereldoorlog aangevuld met een korte film over die periode.
Na de inleiding wordt de groep verdeeld in kleinere groepjes van maximaal 8 kinderen. De groepjes gaan, ieder onder begeleiding van een van onze vrijwilligers, op zoektocht door het museum. Tijdens de rondgang krijgen de leerlingen opdrachten uit te voeren. Het bezoek wordt afgesloten met de hele groep in de Spitfire hal.

Wilt u ons met school een bezoek brengen?
Stuur dan een bericht via het onderstaande formulier ‘Schoolbezoek’.

Voortgezet onderwijs

Sinds een aantal jaren is CRASH opdrachtgever voor het Voortgezet Onderwijs. De opdrachten hebben alle een verbinding met de Tweede Wereldoorlog. Heeft u interesse om ons opdrachtgever voor uw school te laten zijn of wilt u ons bezoeken? Stuur dan een bericht via het formulier ‘Schoolbezoek’.