Educatie programma 

Basis onderwijs

De groepen 7 en 8 van de basisscholen in Haarlemmermeer en omstreken weten CRASH goed te vinden. Wij hebben dan ook een bijzonder aanbod. Tijdens het bezoek van de groepen leiden wij het bezoek in met een kort verhaal over het historistisch fort waarin wij zijn gevestigd. Vervolgens wordt de groep verteld wat de aanleiding was voor de start van de Tweede Wereldoorlog aangevuld met een korte film over die periode.
Na deze inleiding wordt de groep verdeel in kleinere groepjes van maximaal 8 kinderen. dei ieder onder begeleiding van een van onze vrijwilligers een zoektocht door het museum houden. Tijdens die rondgang krijgen de leerlingen opdrachten. Het bezoek wordt afgesloten met de hele groep in de Spitfire hal.
Pier K faciliteert het aanbod met een brochure. U vindt hier de pagina met ons aanbod.
2020-2021 Erfgoed aanbod Pier K
Pier K heeft in samenwerking met de erfgoed musea een promotievideo gelanceerd die HIER te bekijken is. 

Voortgezet onderwijs

Sinds een aantal jaren is CRASH opdrachtgever voor het Kaj Munk College. Die opdrachten hebben allemaal een verbinding met de Tweede Wereldoorlog.
Heeft u interesse om ons opdrachtgever voor uw school tee laten zijn? Stuur dan een bericht via het contact formulier Educatie contact,