image_pdfimage_print

D-DAY VOOR HET MUSEUM

Het CRASH luchtoorlog en Verzetsmuseum ’40-’45 heeft op 6 juni op dezelfde datum als D-Day in 1944 om 11:00 uur de deuren weer voor bezoekers geopend. Zo voelt het ook voor ons, een belangrijke datum.
Wij zijn de afgelopen weken hard bezig geweest om een nieuwe route uit te zetten die u in éénrichtingsverkeer door ons museum leidt. Wij volgens strikt de regels van de overheid en het RIVM en handhaven daar ook op.

Veranderingen

Het museum exposeert nog steeds interessante objecten uit Tweede Wereldoorlog maar de persoonlijke rondleidingen die wij zo graag en met veel enthousiasme gaven zijn niet meer mogelijk met de 1,5 meter regel.
Daarom krijgt u een brochure mee “Op Ontdekking door het Museum”, waarin de hoofdlijnen zijn beschreven. Nieuw zijn ook de bordjes met “QR-codes” die u met uw smartphone kunt scannen, waarmee u de PDF met informatie downloadt.
U moet zich van tevoren aanmelden op de pagina KAARTEN RESERVEREN. U kunt uzelf en uw mede bezoekers natuurlijk ook telefonisch aanmelden via het telefoonnummer van het museum 0297321408.
Bij de reservering geeft u de geplande aankomsttijd aan.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.