image_pdfimage_print

Net als vele andere culturele instellingen en bedrijven zijn wij gesloten op last van de overheid. Om de pijn te verzachten nu u ons niet meer fysiek kunt bezoeken presenteren wij u, de Contrails online.
 
Donateurs kennen hem, de Contrails. Ons kwartaalblad met daarin updates over het museum, achtergrond informatie, interessante artikelen en meer.
Zolang de sluiting duurt zullen wij naast de normale Contrails ook geregeld de Contrails Online uitbrengen, deze is voor een ieder vrij te downloaden van onze website. In de Contrails Online worden onder meer artikelen uit de Contrails gepubliceerd evenals objecten uit onze collectie uitgelicht.
Hieronder treft u dE Contrails onlinE. Klik op de kaft om de uitgave te openen.
In de eerste editie stellen wij onszelf kort voor, vertellen wij u over de Vickers Wellington PH-C. Het eerste onderzoek van onze stichting. Daarnaast wordt het verhaal verteld van de Foxhole radio.
Wij hopen dat u van deze edities geniet.  U kunt ook de volledige Contrails elk kwartaal op uw mat krijgen.
Dit kan door donateur te worden van ons museum. Donateur worden is mogelijk vanaf 19,- euro per jaar. Maar meer mag natuurlijk altijd.
Naast de Contrails krijgt u bij een donateurschap ook gratis toegang tot ons museum, lezingen en evenementen. Wordt Donateur. KLIK HIER

De rapporten van onze bergingen vind u HIER
Een lijst met koppelingen naar Interessante websites vindt u HIER


Bezoek ook eens ons 

kanaal